stomaforum.nl

Advertentie Dansac
Dansac TRE

Hoe word ik lid?

Hier vind je alle uitleg over het lid worden op dit forum.

Moderators: eliene, suus

Gebruikersavatar
eliene
De oprichtster
De oprichtster
Berichten: 18646
Lid geworden op: zo 1 jan 2006, 19:35
Soort stoma of techniek: ileostoma (6de en inmiddels links)
Stoma (opgeheven) sinds: 08 mar 2004
Ziekenhuis: Nieuwegein/Amersfoort
Locatie: Zuid-Holland
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 40
Contacteer:

Hoe word ik lid?

Berichtdoor eliene » di 21 apr 2009, 13:37

Hallo gast,

Je bent terecht gekomen op het Stomaatje forum, wat een onderdeel is van Stichting Stomaatje. De website http://www.stomaatje.nl is daar ook een onderdeel van. Dit is een forum voor mensen met welk soort stoma dan ook, maar ook voor mensen die er misschien ooit aan moeten geloven. Ook de omgeving van Stomaatjes is hier welkom, zoals de kinderen van, familie van en andere omgeving. En het is echt niet alleen voor jongeren, alle leeftijden zijn welkom en zijn hier ook vertegenwoordigd!

Als gast kun je maar een deel van het forum zien, en kun je alleen in het gastengedeelte berichten plaatsen. Zo zijn er topics waar mensen zich voorstellen, foto's, verslagen van uitjes, nog meer topics op het gebied van stoma's, een speciale beschermde hoek voor vrienden en familie van, en nog veel meer! Wil je het hele forum zien en ook overal berichtjes kunnen plaatsen? Dat kan heel makkelijk door je (gratis) te registreren:

http://www.stomaforum.nl/ucp.php?mode=register

Lees als eerste onze voorwaarden van het forum door, zodat je daarvan op de hoogte bent (http://www.stomaatje.nl/voorwaardenforum.htm).

Daarna vul je ons formulier in met een aantal gegevens. Met deze gegevens gaan we geheel vertrouwelijk om. http://www.stichtingstomaatje.nl/forum/formulier/contact.php

En ten slotte registreer je je. Je verzint een naam die je op het forum wilt gaan gebruiken, dat kan je eigen naam zijn, maar ook een verzonnen naam. Doordat het ledenaantal groeit, kan het zijn dat de naam al bestaat en je daardoor een foutmelding krijgt, probeer het dan eens met een andere naam, of bijvoorbeeld met een cijfer erachter.
Je kunt hier nog veel meer gegevens invullen. Deze gegevens zie je daarna in je profiel en kunnen andere mensen ook doorkijken. Het kan natuurlijk heel leuk zijn om bij anderen te zien wat voor soort stoma ze hebben, of ze vrouw of man zijn, uit welke provincie, welke leeftijd (als je jarig bent komt dat ook onderaan het forum te staan), of ze een Facebook of twitter account hebben etc.

Je krijgt een email die je moet bevestigen en dan kan het forummen beginnen :D En pas op, want het is verslavend ;)

Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord, en je ziet een stuk meer topics.
Kijk eerst eens in dit topic: http://www.stomaforum.nl/viewforum.php?f=38 Hier staat alles over het forum uitgelegd, en kun je ook vragen stellen als er iets niet lukt.

Je kunt nu nog niet alle topics zien, voor het laatste gedeelte moet je je hebben voorgesteld. Dit hebben we gedaan als extra privacy. Wil je graag alle andere voorsteltopics zien, de foto's en gevoelige onderwerpen? Kijk dan in dit topic en stel je voor: http://www.stomaforum.nl/viewforum.php?f=50 Daarna kun je echt het hele forum zien.

Alvast veel leesplezier innocentttt
Onze enige beperkingen zijn die welke wij zelf bedenken, of die we anderen toestaan voor ons te bedenken

Gebruikersavatar
suus
Webmaster&ledenadmin
Webmaster&ledenadmin
Berichten: 6652
Lid geworden op: zo 25 dec 2005, 17:05
Soort stoma of techniek: omgeving van
Welke relatie heb je tot de stomadrager?: Mijn zus heeft een stoma
Locatie: Zuid Holland
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 37
Contacteer:

Re: Hoe word ik lid?

Berichtdoor suus » zo 24 jan 2016, 12:38

en stuur gerust een email naar suus@stomaatje.nl als er iets niet wil lukken.
Problemen, suggesties of vragen mbt het forum? suus@stomaatje.nl


Terug naar “Uitleg over het aanmelden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Login