stomaforum.nl

Advertentie Eakin
Eakin

Stomadragers gezocht voor een online-vragenlijst

Hier kunnen studenten hun vragen en opmerkingen kwijt, en oproepjes voor bijvoorbeeld enquêtes en onderzoek. Reclame alleen toegestaan bij sponsoring!

Moderators: suus, eliene

Gebruikersavatar
eliene
De oprichtster
De oprichtster
Berichten: 18646
Lid geworden op: zo 1 jan 2006, 19:35
Soort stoma of techniek: ileostoma (6de en inmiddels links)
Stoma (opgeheven) sinds: 08 mar 2004
Ziekenhuis: Nieuwegein/Amersfoort
Locatie: Zuid-Holland
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 40
Contacteer:

Stomadragers gezocht voor een online-vragenlijst

Berichtdoor eliene » do 23 apr 2015, 15:23

In het kader van een afstudeeronderzoek, doet Roos, afstudeerstudent Hbo-verpleegkunde aan de Hogeschool Rotterdam, onderzoek naar de huidige ervaringen van stomadragers met de organisatie en kwaliteit van voorlichting in het ziekenhuis over het leven met een stoma, zodat er aanbevelingen geformuleerd kunnen worden ter verbetering van de voorlichting in het ziekenhuis over het leven met een stoma.

Er wordt geïnformeerd naar uw mening over bepaalde onderwerpen en uw tevredenheid over de voorlichting en zorg die u gekregen heeft in uw ziekenhuis. Daarnaast heeft u de ruimte om eventuele verbeterpunten, op- en aanmerkingen anoniem te delen.

De vragenlijst kunt u invullen als u voor de operatie wist dat er een mogelijkheid was dat u een tijdelijk of een permanent ileostoma of colonstoma zou krijgen, die niet langer dan 3 jaar geleden geplaatst is in een Nederlands ziekenhuis. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10-15 min. Het is helaas niet mogelijk om de vragenlijst te onderbreken, dus kies een moment waarin u de tijd heeft om de hele vragenlijst af te maken. Uw gegevens worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt. Voor vragen, neem dan contact op via: 0852530@hr.nl

Bent u bereidt de vragenlijst in te vullen en zo uw steentje bij te dragen aan de verbetering van de voorlichting over het leven met een stoma? Volg dan de link:

https://nl.surveymonkey.com/s/tevredenh ... omadragers
Onze enige beperkingen zijn die welke wij zelf bedenken, of die we anderen toestaan voor ons te bedenken

Terug naar “Studenten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron

Login